Doradzamy i konsultujemy kadrę zarządzającą sektora gastronomicznego.
Sprawdź, w jakich obszarach możemy Cię wesprzeć, a następnie umów bezpłatną konsultację.
Szkolenia zamknięte dla gastronomii
Przeszkolimy Twój personel zarówno w obszarach ściśle związanych z gastronomią, jak i tych, które poprawią jakość współpracy, wzmocnią ducha walki i pomogą zbudować zespół odporny na nierówności i wyboje pojawiające się podczas tabaki i sezonowych kryzysów.
Rezultaty i korzyści:
√ zwiększenie efektywności i produktywności: nabywając nowych umiejętności pracownicy osiągają lepsze wyniki sprzedażowe oraz skuteczniej budują doskonałe doświadczenie Gościa w restauracji;
√ zwiększenie zaangażowania pracowników: szkolenia są inwestycją w rozwój zawodowy pracowników, co przekłada się na ich motywację do pracy;
√ redukcja kosztów: dobrze przeszkolony zespół popełnia mniej błędów i potrzebuje mniej nadzoru, co przyczynia się do zmniejszenia kosztów operacyjnych.
Konsultacje managerskie dla gastronomii
Skupiające się na celach indywidualnych uczestnika z jednoczesnym połączeniem edukacji w zakresie zarządzania. Doradzamy w zakresie zarządzania zespołem, przywództwa i budowania autorytetu.
Rezultaty i korzyści:
√ rozwój kompetencji przywódczych: nabycie nowych umiejętności pozwoli Ci być bardziej skutecznym i efektywnym liderem;
√ zwiększenie efektywności zarządzania zespołem: przekłada się bezpośrednio na ich motywację i lepsze wyniki biznesowe;
√ poprawa efektywności osobistej: umożliwia skuteczniejsze delegowanie, lepsze planowanie pracy oraz rozwija umiejętności egzekwowania realizacji zadań.
Programy rozwojowe dla gastronomii
Tworzymy programy rozwojowe oraz onboardingowe dopasowane do indywidualnych potrzeb restauracji. Projektowanie programu poprzedzone jest badaniem potrzeb i audytem strategicznym.
Rezultaty i korzyści:
√ dokładnie zaplanowana strategia rozwoju restauracji oraz pracowników, która gwarantuje zwrot z inwestycji;
√ dobrze przeprowadzony onboarding minimalizuje rotację w zespole i znacząco obniża koszty związane ze stałą rekrutacją pracowników;
√ stworzenie dobrego środowiska pracy, w którym rozwój jest naturalnym procesem, dzięki czemu wzrasta motywacja pracowników.
Umów bezpłatną konsultację w dowolnie wybranym temacie,
związanym oczywiście z zarządzaniem lokalem gastronomicznym.