Audyt strategiczny restauracji
Konsultacja biznesowa dla właściciela restauracji to czas, w którym razem z wybranym konsultantem Akademii Liderów Gastronomii przyglądamy (często z całym zespołem) się wielu aspektom działania restauracji a także tym związanymi z zarządzaniem ludźmi.
Celem audytu strategicznego jest dogłębna analiza obszarów, które dobrze działają a także tych, które potrzebują zmiany a także przygotowanie planu wdrożenia działań naprawczych – z naszego doświadczenia wynika, że każdy biznes gastronomiczny wykazuje zupełnie różne od siebie obszary wymagające wprowadzenia działań mających na celu poprawę sytuacji restauracji.
Główne obszary naszej pracy podczas audytów strategicznych w restauracjach:
- strategia biznesowa rozwoju restauracji,
- kompetencje kadry zarządzającej,
- komunikacja i spójność marki,
- działania marketingowe,
- employer branding restauracji,
- zarządzanie potencjałem pracowników,
- audyt HR,
- obsługa gościa (ukryty klient),
- jakość i poziom sprzedaży.
Czas trwania audytu: w zależności od zakresu działań od 1 do 5 dni
Cena konsultacji: poproś o ofertę
Miejsce konsultacji: u klienta
Termin: ustalany indywidualnie
Masz pytania? Zadzwoń do nas i umów się na spotkanie!
Warning: Trying to access array offset on false in /home/platne/serwer37325/public_html/akademialiderowgastronomii.pl/public_html/wp-content/themes/finano/vc_templates/ct_service_carousel.php on line 37
Numer telefonu:
+48 531 569 695
E-mail:
biuro@algastro.pl