fbpx
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii

Audyt strategiczny restauracji

Audyt strategiczny restauracji

Konsultacja biznesowa dla właściciela restauracji to czas, w którym razem z wybranym konsultantem Akademii Liderów Gastronomii przyglądamy (często z całym zespołem) się wielu aspektom działania restauracji a także tym związanymi z zarządzaniem ludźmi.

Celem audytu strategicznego jest dogłębna analiza obszarów, które dobrze działają a także tych, które potrzebują zmiany  a także przygotowanie planu wdrożenia działań naprawczych – z naszego doświadczenia wynika, że każdy biznes gastronomiczny wykazuje zupełnie różne od siebie obszary wymagające wprowadzenia działań mających na celu poprawę sytuacji restauracji.

Główne obszary naszej pracy podczas audytów strategicznych w restauracjach:

  • strategia biznesowa rozwoju restauracji,
  • kompetencje kadry zarządzającej,
  • komunikacja i spójność marki,
  • działania marketingowe,
  • employer branding restauracji,
  • zarządzanie potencjałem pracowników,
  • audyt HR,
  • obsługa gościa (ukryty klient),
  • jakość i poziom sprzedaży.

Czas trwania audytu: w zależności od zakresu działań od 1 do 5 dni
Cena konsultacji: poproś o ofertę
Miejsce konsultacji: u klienta
Termin: ustalany indywidualnie

Masz pytania? Zadzwoń do nas i umów się na spotkanie!

 

Numer telefonu:

+48 531 569 695

E-mail:

biuro@algastro.pl

  • +48 531 569 695
  • biuro@algastro.pl
  • Chorzów, ul Metalowców 13 / A2 / lok. 103