fbpx

16 - 18 marca 2024

Agenda Strefy Lidera podczas 12. Sweettargów

Bilety do nabycia:

Sobota, 16.03.2024 godz. 11:00 - 11:45

"Lider kontra zespół - wyzwania i techniki radzenia sobie z zespołem pracowników"

Wykład interaktywny
Prowadzący: Sławomir Głomski

Sobota, 16.03.2024 godz. 12:00 - 12:45

"Samotność lidera w sukcesie i porażce - jak zadbać o siebie i przeciwdziałać skutkom obciążenia psychofizycznego związanego z zarządzaniem?"

Wykład interaktywny
Prowadząca: Michalina Patucha

Niedziela 17.03.2024 godzina 14:00 - 15:00

Debata "Stawiaj granice, buduj zaangażowanie - jak stworzyć dobry zespół łącząc wiele pokoleń w pracy?"

Prowadząca: Michalina Patucha

Zarządzasz zespołem? Jesteś właścicielem, managerem, kierownikiem? Umów się na bezpłatna konsultację z naszymi ekspertami!

O co możesz zapytać podczas konsultacji?

  • Jak radzić sobie ze zmęczeniem / wypaleniem zawodowym?
  • Jak budować autorytet w zespole?
  • Jak wprowadzić skuteczny onboarding do piekarni / kawiarni / cukierni?
  • Jakie szkolenia zapewnić zespołowi, aby podnieść wyniki sprzedaży?
  • Co zrobić, kiedy mój zespół nie ma motywacji do pracy?
  • Jak podnieść motywację zespołu?
  • Jak wprowadzać procedury pracownikom i jak je egzekwować?
  • Jak radzić sobie, kiedy istnieje konflikt między pracownikami?
  • Jak zarządzać kosztami, stratami i stanami magazynowymi?
  • Jak wykorzystywać nowe technologie do sprzedaży (np. media społecznościowe, strona internetowa, newsletter, płatna reklama)

Poznaj naszych ekspertów

Eksperci Akademii Liderów Gastronomii wystąpią na scenie SWEETTARGÓW jako prelegenci,

a także będą wspierać swoim doświadczeniem podczas merytorycznych konsultacji.

Michalina Patucha

Założycielka Akademii Liderów Gastronomii – pasjonatka gotowania, dobrego jedzenia i atmosfery, którą w lokalu tworzą ludzie. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczynała od autorskiego bloga kulinarnego. Od kilku lat współpracuje z restauracjami na Śląsku wspierając w rozwoju i budowaniu długofalowych relacji z Gośćmi. Swoją pracę w obszarach psychologii poświęca przywództwu, roli inspirującego lidera, autentyczności i relacjom.

Magdalena Błaszczyk

Wieloletnia współwłaścicielka restauracji. Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, wydz. Zarządzania ze specjalizacją zarządzania zasobami ludzkimi. Obecnie HR-Business w sektorze HoReCa, związana również z biurem doradczo-rachunkowym Tax-Us sp. z o.o, obsługującym również podmioty gastronomiczne w zakresie księgowo-podatkowym.

Sławomir Głomski

Kucharz, doświadczony manager restauracji, manager operacyjnyw konceptach sieciowych z wieloletnim doświadczeniem w środowisku międzynarodowym. Właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego, bloger gastronomiczny. Autor Podcastu Gastronomicznego, na łamach którego rozmawia z gośćmi o ich gastronomicznych przygodach, marzeniach i pasji

Dlaczego warto wziąć udział?

  • W trakcie dwóch inspirujących prelekcji eksperci przedstawią praktyczne strategie zarządzania zespołem w branży gastronomicznej. Otrzymasz konkretną wiedzę, którą możesz bezpośrednio zastosować w codziennej pracy, aby efektywnie kierować swoim zespołem.

 

  • Zdobędziesz cenne wskazówki dotyczące budowania autorytetu jako lidera w branży gastronomicznej. Silna pozycja lidera ma ogromne znaczenie dla sukcesu każdej cukierni czy piekarni.

 

  • Strefa Lidera to doskonała okazja do omówienia dostępnych szkoleń dla personelu. Będziesz mógł dostosować ofertę do specyfiki swojego biznesu, zapewniając pracownikom rozwój na najwyższym poziomie.

 

  • Otrzymasz praktyczne wskazówki do natychmiastowego zastosowania w swojej codziennej pracy. To nie będzie tylko teoria, ale konkretne narzędzia do skutecznego zarządzania biznesem gastronomicznym.

 

  • Biorąc udział w strefie Lidera, nawiążesz cenne kontakty z innymi przedsiębiorcami i liderami w branży gastronomicznej. Wymiana doświadczeń może przynieść inspirację i nowe perspektywy dla rozwoju własnego biznesu.