fbpx
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii

Szkolenia dla gastronomii

Otwarte szkolenia dla gastronomii

Chcesz rozwijać swoje umiejętności związane z zarządzaniem lub potrzebujesz zadbać o rozwój swoich pracowników i podnieść jakość świadczonych usług? 

Współpracujemy wyłącznie z praktykami z wieloletnim doświadczeniem w zarządzaniu restauracjami, zespołem oraz budowaniu rozpoznawalnych i kultowych marek na rynku gastronomicznym. Stawiamy na praktyczne podejście uzupełnione teorią, dzięki czemu uczestnicy naszych szkoleń szybko wypracowują rezultaty dopasowane do swoich potrzeb.

Sprawdź, które szkolenia aktualnie mają wolne miejsca i zapisz się!

opieka nad restauracją, Szkolenia dla branży gastronomicznej, kompleksowa opieka nad restauracja

Szukasz szkolenia dopasowanego 
do potrzeb Twojej gastronomii?

Skontaktujemy się z Tobą i doradzimy, które szkolenie najlepiej zrealizuje cele restauracji! 

Zamknięte szkolenia dla gastronomii

Zamknięte szkolenia dla gastronomii to oferta dla:

  • restauracji / bistro / kawiarni,
  • franczyz lub sieci gastronomicznych,
  • innych punktów gastronomicznych,

które nastawione są na podnoszenie jakości w obszarach ściśle związanych z gastronomią, jak i tych, które poprawiają jakość współpracy, wzmacniają ducha walki i pomagają zbudować zespół odporny na nierówności i wyboje pojawiające się podczas tabaki i sezonowych kryzysów.

Każde szkolenie poprzedzone jest wnikliwym badaniem aktualnej sytuacji restauracji. Pozwala nam to zaprojektować szkolenie w taki sposób, aby przynosiło najlepsze rezultaty. 

Przykładowe tematy szkoleń, które przeprowadzimy w Twoim lokalu:  

Obsługa i sprzedaż

  • Profesjonalna obsługa gościa restauracji – szkolenie wprowadzające dla kelnerów 

  • Zarządzanie sprzedażą restauracji – szkolenie kelnerów – poziom zaawansowany

  • Budowanie relacji z gościem restauracji – warsztat z efektywnej komunikacji, inteligencji emocjonalnej i wdrażania gościnności w codziennej pracy

Zespół

  • Dream team – czyli jak budować współpracę między kuchnią a salą?
  • Tabaka – jak współpracować w kryzysie?
  • Efektywność osobista pracowników restauracji – jak mądrze i efektywnie zarządzać swoją pracą?
  • Stres i sytuacje trudne – jak zarządzać swoimi emocjami podczas niespodziewanych wydarzeń?

Komunikacja

  • Asertywność w praktyce kelnera
  • Asertywność w praktyce kucharza
  • Asertywność w praktyce kadry zarządzającej
  • Asertywność kluczem do efektywnego zespołu – grupowy warsztat asertywności
Istnieje możliwość otrzymania dofinansowania do 80% wartości zamawianego cyklu szkoleniowego dla pracowników i kadry zarządzającej restauracji – sprawdź, czy możesz otrzymać dofinansowanie!

Jak projektujemy szkolenia?

Analiza sytuacji gastronomii i badanie potrzeb

Tworzenie propozycji programu szkoleniowego

Realizacja szkolenia

Podsumowanie szkolenia i rekomendacje rozwojowe

Ewaluacja szkolenia

Skontaktuj się bezpośrednio w sprawie szkolenia!

  • +48 531 569 695
  • biuro@algastro.pl
  • Chorzów, ul Metalowców 13 / A2 / lok. 103