28/03/2023 Akademia Liderów Gastronomii Rotacja w gastronomii – 4 powody rotacji w zespole!Zobacz 10/01/2023 Akademia Liderów Gastronomii Zarządzanie zespołem w restauracji i hotelu – kiedy pracownicy nie wywiązują się z obowiązków.Zobacz 12/07/2021 Akademia Liderów Gastronomii Rekrutacja w gastronomii – koncert życzeń, gonitwa za pracownikiem a może… efekt domina?Zobacz 02/08/2020 Akademia Liderów Gastronomii Wywiad ze Sławkiem Głomskim, twórcą Kuchni Rogatej, projektu Finanse w Gastronomii, oraz Podcastu Gastronomicznego.Zobacz 13/05/2020 Akademia Liderów Gastronomii 7 istotnych aspektów zarządzania, o które każdy Lider Gastronomii powinien zadbać w trakcie odmrażania gospodarkiZobacz 23/03/2020 Akademia Liderów Gastronomii Zmiana w gastronomii – czym jest i jak sobie z nią poradzić?Zobacz 19/03/2020 Akademia Liderów Gastronomii Zarządzanie kryzysowe – JAK PRZETRWAĆ W GASTRONOMII w dobie kryzysu spowodowanego koronawirusem?Zobacz 20/06/2019 Akademia Liderów Gastronomii Zarządzanie po ludzku – dobre praktyki lidera gastronomiiZobacz