DEBATA LIDERÓW GASTRONOMII

Szef czy kumpel? 
O autorytecie, budowaniu dystansu, wymaganiach i dojrzałych relacjach w pracy.

Wydarzenie dedykowane kadrze zarządzającej sektora HoReCa. 

  21.06.2023

  17:30 – 19:30

Katowice, MDK Koszutka Filia Dąb ul. Krzyżowa 1

Goście Debaty

Magdalena Bieńkowska

Właścicielka restauracji Zdrowa Krowa w Katowicach

Marek Furczyk

Właściciel i szef kuchni Planety Smaku Catering

Justyna Sobczak

właścicielka dwóch kawiarnio-lodziarni Lodomania

Bartłomiej Denis

Bar Manager Toystore Bar

Data:

środa, 21.06.2023, godz: 17:30 – 19:30

Miejsce: 

MDK Koszutka Filia Dąb, ul. Krzyżowa 1, Katowice

Kluczowe punkty dyskusji

  • Jak tworzyć dojrzałe relacje z pracownikami?
  • Jak skutecznie budować autorytet?
  • Czym jest dystans w kontekście zarządzania zespołem?
  • Jak mądrze stawiać i egzekwować wymagania wobec zespołu?

Liderzy o debatach

"Na Debatach Liderów Gastronomii wymieniamy się branżowo doświadczeniami, zdobywamy wiedzę i rozmawiamy o kompetencjach, które możemy rozwijać nie tylko u pracowników, ale też w nas samych."
Aleksandra Tarabuła, Kierownik Restauracji IKEA Katowice
"Warto brać udział w Debatach Akademii Liderów Gastronomii po to, żeby wymieniać się swoim doświadczeniem, żeby nasza firma lepiej prosperowała i żeby mieć lepszy pogląd na zatrudnienie pracowników."
Szymon Lorenc, szef kuchni i twórca konceptu kulinarnego Restauracja Skarbiec & Tesoro Pizza&Pasta w Tarnowskich Górach

Panel Lidera

Panel Lidera to dedykowana platforma online, na której możesz:

  • obejrzeć nagranie z Debaty około 2-3 tygodnie po wydarzeniu, 
  • przeczytać i pobrać raport z Debaty,

Dostęp do Debat na platformie jest darmowy, wystarczy rejestracja!

Partnerzy strategiczni

Patronat medialny

Zarezerwuj swoje miejsce już teraz!

Dołącz do środowiska Liderów Gastronomii! Wymieniaj doświadczenia, dziel się wiedzą i rozwijaj swój biznes gastronomiczny!