Akademia Liderów Gastronomii Jak prowadzić lokal z duszą? Rozmowa z Szymonem Lorencem i Aleksandrą Dubiel. Tesoro Pizza i Pasta & Restauracja Skarbiec – Tarnowskie GóryZobacz Akademia Liderów Gastronomii “…jesteśmy zespołem i wspólnie odpowiadamy za to, żeby gość był zadowolony i chciał do nas wrócić.” Rozmowa z Katarzyną RogowskąZobacz Akademia Liderów Gastronomii “Mój szef, który był przedwojennym cukiernikiem, mówił mi, że każdego szefa ludzie szanują, bo albo się go boją, albo potrafi zrobić coś, co ludzie doceniają.” – Rozmowa z Mariuszem Rabendą, właścicielem cukierni NUGAT w Katowicach – Inspirujący Manager GastronomiiZobacz Akademia Liderów Gastronomii “Ma być grubo albo wcale” – rozmowa z Robertem Schmidtem managerem Rezydencji & Restauracji Zielony Ogród w Zabrzu – “Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz Akademia Liderów Gastronomii O rekrutacji, budowaniu zgranych zespołów i rozwoju w gastronomii – rozmowa z Magdaleną Bugaj z cyklu „Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz Akademia Liderów Gastronomii O zmianach w gastronomii na przestrzeni ostatnich 20 lat, zarządzaniu i poznaniu siebie – rozmowa z Michałem Bykowskim z cyklu „Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz Akademia Liderów Gastronomii „To nie jest tak, że szef jest autorytetem i chodzi tutaj po kuchni, weryfikuje sobie swoje przepisy. Tworzymy tę restaurację razem.” – wywiad z Szymonem Lorencem z cyklu „Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz Akademia Liderów Gastronomii “Jeden krok w tył, następnie dwa w przód.” – rozmowa z Magdą i Przemkiem Błaszczykami cz.2. Inspirujący Manager GastronomiiZobacz Akademia Liderów Gastronomii “Jeden krok w tył, następnie dwa w przód.” – rozmowa z Magdą i Przemkiem Błaszczykami cz.1. Inspirujący Manager GastronomiiZobacz Akademia Liderów Gastronomii O otwartości, ciekawości, szacunku i dyscyplinie – rozmowa z Justyną Ładzińską z cyklu “Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz Akademia Liderów Gastronomii “Zaangażowanie to proces oparty na szacunku do siebie i pracownika” – rozmowa z Dariuszem Ziemiańskim z cyklu „Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz Akademia Liderów Gastronomii „Najważniejsze, żeby mieć jasno określony, wąski, ciekawy koncept i cel” – Rozmowa z Bogusławem Łachem z cyklu „Inspirujący Manager Gastronomii”Zobacz