Executive Coaching dla liderów gastronomii

Executive Coaching dla liderów gastronomii

Executive coaching to usługa premium dedykowana kadrze managerskiej, prezesom zarządu, dyrektorom obiektów gastronomicznych i właścicielom restauracji.
Proces executive coachingu polega przede wszystkim na intensywnej pracy nad indywidualnymi celami lidera – zarówno zawodowymi jak i osobistymi.
Istotnym jest fakt, iż największą wartością profesjonalnego procesu coachingowego jest wsparcie managera w stworzeniu procesu nakierowanego na myślenie kreatywne, przełamujące dotychczasowe standardy działania, poszukiwanie inspiracji i generowanie pomysłów opartych o pogłębioną świadomość lidera.

Kiedy warto skorzystać z executive coachingu dla liderów gastronomii?

  • gdy pojawia się zmęczenie długotrwałym „staniem w miejscu” – zarówno w osobistym rozwoju zawodowym jak i w życiu restauracji,
  • kiedy pojawiają się pierwsze oznaki wypalenia zawodowego (długotrwałe zmęczenie, zaburzenia snu i koncentracji, wahania nastroju, negatywne nastawienie do współpracowników, cynizm wynikający z obniżonego poczucia sensu swojej pracy, objawy psychosomatyczne – ból brzucha/głowy na myśl o pracy, zwiększona drażliwość, unikanie kontaktu z ludźmi, spadek wiary w swoje umiejętności),
  • kiedy pojawia się wiele możliwości wyboru ścieżek rozwoju i wybór jest zbyt trudny,
  • kiedy potrzeba rozwoju i przyjrzenia się samemu sobie w kontekście zawodowym/życiowym jest bardzo silna.

Sesje executive coaching prowadzi Michalina Patucha – psycholog i trener biznesu, coach, właścicielka Akademii Liderów Gastronomii.

Czas trwania konsultacji: 90-120 minut
Cena konsultacji: 280 zł netto + 23% VAT
Miejsce konsultacji: Katowice, ul. Gliwicka 234, pok. 110
Termin: ustalany indywidualnie

Zapisz się na konsultację managerską lub zadzwoń i zapytaj o szczegóły!

  • +48 531 569 695
  • biuro@algastro.pl
  • Katowice, ul. Gliwicka 234, pokój 110 (SM)