Szkolenia dla pracowników restauracji
Chcesz zadbać o rozwój swoich pracowników i podnieść jakość świadczonych usług? Popracować nad atmosferą w pracy?
Rozwiń swoją restaurację pod skrzydłami Akademii Liderów Gastronomii!
Przeszkolimy Twój personel zarówno w obszarach ściśle związanych z gastronomią, jak i tych, które poprawią jakość współpracy, wzmocnią ducha walki i pomogą zbudować zespół odporny na nierówności i wyboje pojawiające się podczas tabaki i sezonowych kryzysów.
Przykładowe tematy szkoleń, które przeprowadzimy w Twoim lokalu:
- Profesjonalna obsługa gościa restauracji – szkolenie wprowadzające dla kelnerów – poziom podstawowy.
- Zarządzanie sprzedażą restauracji – szkolenie kelnerów – poziom zaawansowany (min. 2 dni).
- Budowanie relacji z gościem restauracji – warsztat z efektywnej komunikacji, inteligencji emocjonalnej i wdrażania gościnności w codziennej pracy.
- Dream team – czyli jak budować współpracę między kuchnią a salą?
- Tabaka – jak współpracować w kryzysie?
- Efektywność osobista pracowników restauracji – jak mądrze i efektywnie zarządzać swoją pracą?
- Stres i sytuacje trudne – jak zarządzać swoimi emocjami podczas niespodziewanych wydarzeń?
- Asertywność w praktyce kelnera.
- Asertywność w praktyce kucharza.
- Asertywność w praktyce kadry zarządzającej.
- Asertywność kluczem do efektywnego zespołu – grupowy warsztat asertywności.
Chcesz sprawdzić przykładowe programy szkoleniowe? Napisz do nas!
Istnieje możliwość otrzymania dofinansowania do 80% wartości zamawianego cyklu szkoleniowego dla pracowników i kadry zarządzającej restauracji – sprawdź, czy możesz otrzymać dofinansowanie!
Warning: Trying to access array offset on false in /home/platne/serwer37325/public_html/akademialiderowgastronomii.pl/public_html/wp-content/themes/finano/vc_templates/ct_service_carousel.php on line 37