fbpx
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii

90-godzinny kurs “Zarządzanie pracą restauracji” / dofinansowanie do 80% wartości kursu

Drodzy Liderzy!

Mamy dla Was wyjątkowe zaproszenie! Już w styczniu 2022r. rusza 90-godzinny kurs “Zarządzanie pracą restauracji”, który wyposaży Was w wiedzę i doświadczenia niezbędne w rozwoju miejsc, którymi zarządzacie na co dzień.

Kurs realizujemy we współpracy z uczelnią HUMANITAS.

Jak zapisać się na kurs?

  1. Wypełnij formularz kontaktowy KLIKNIJ TUTAJ
  2. W sprawie dofinansowania skontaktuj się z: Wiolettą Tańską tel. 530 566 868 lub Mariuszem Mokrzanowskim tel. 733 551 066
  3. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dodatkowe, skontaktuj się z nami! Michalina Patucha: 531 569 695

 

Cena kursu 90-godzinnego kursu: 

3150 zł bez dofinansowania

Dofinansowanie dla pierwszych 12 mikro/makro przedsiębiorstw: 2520 zł, wkład własny: 630 zł.

Pobierz pełną ofertę do druku: POBIERZ

Sprawdź warunki i wymagania finansowania dla branży turystycznej i gastronomicznej: WARUNKI


Harmonogram kursu i zakres merytoryczny:

Przedmiot / temat zajęćData realizacji zajęćGodzina rozpoczęciaGodzina zakończeniaLiczba godzinForma stacjonarna
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej w branży gastronomicznej – aspekty prawne i księgowe.zmiana terminu09:3016:0006:30Nie
Technologie informatyczne w procesie zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym – przygotowanie kalkulacji.zmiana terminu09:3016:0006:30Nie
Dobre praktyki zarządzania personelem, zadaniami i rolami zawodowymi w restauracji.zmiana terminu09:3016:0006:30Tak
Marketing gastronomiczny – jak wykorzystać potencjał miejsca i odpowiednio poprowadzić komunikację w social media?zmiana terminu09:3016:0006:30Tak
Efektywna komunikacja managerska: budowanie zespołu, zarządzanie potencjałem, podstawy psychologii motywacji.zmiana terminu09:3016:0006:30Tak
Autentyczne przywództwo – jak wykształcić w sobie kompetencje lidera?zmiana terminu08:3016:0007:30Tak
Marketing gastronomiczny – przejście do strefy on-line. Jak przygotować restaurację do sprawnej obsługi gości w sieci?zmiana terminu09:3014:3005:00Tak
Zarządzanie kapitałem ludzkim w gastronomii: proces zatrudnienia, podstawy prawne, formy prawne zatrudnienia. Podstawy employeer branding.zmiana terminu09:3015:1505:45Tak
Podstawy zarządzania procesami technologicznymi w gastronomii – odbiór kuchni, zasady przetwarzania żywnościzmiana terminu09:3016:0006:30Tak
Zarządzanie zespołem. Jak zbudować zmotywowany i zaangażowany zespółzmiana terminu09:3015:1505:45Tak
Podstawy zarządzania procesami finansowymi w gastronomii: foodcost, beverage cost, zarządzanie kosztami i stratami.zmiana terminu09:3015:1505:45Tak
Etyka zawodowa w obszarze usług gastronomicznych. Zasady uczciwej konkurencji, gościnność, współpraca branżowa.zmiana terminu09:3015:1505:45Tak
Test wiedzyzmiana terminu15:3016:3001:00Tak

*zmiana terminu: UWAGA, osoby, które zapisały się na kurs lub są w trakcie procesowania wniosku, nie utracą możliwości uczestnictwa w kursie. Nowy harmonogram zostanie opublikowany już niebawem!

Pełen opis usługi w BUR: SPRAWDŹ TUTAJ

  • +48 531 569 695
  • biuro@algastro.pl
  • Chorzów, ul Metalowców 13 / A2 / lok. 103