fbpx
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii
Akademia Liderów GastronomiiAkademia Liderów Gastronomii

Debata Liderów Gastronomii zapis

DEBATA LIDERÓW GASTRONOMII

Standardy i procedury - jak sukcesywnie podnosić i utrzymywać jakość usług w swoim zespole?

Wydarzenie dedykowane kadrze zarządzającej sektora HoReCa. 

  29.05.2024

  17:30 – 19:30

Katowice, MDK Koszutka Filia Dąb ul. Krzyżowa 1

Data:

środa, 29.05.2024, godz: 17:30 – 19:30

Miejsce: 

MDK Koszutka Filia Dąb, ul. Krzyżowa 1, Katowice

Kluczowe punkty dyskusji

  • Jak zacząć wprowadzanie procesów i procedur w zespole?
  • Jakich błędów unikać we wprowadzaniu procesów i procedur?
  • Kuchnia i sala – jakie oprócz standardowych i znanych procesów (m.in. HACCP) warto wprowadzić, aby zespół mógł podnosić jakość pracy?
  • Jak uniknąć nadmiernej ilości instrukcji, jak wyważyć ich ilość i poziom skomplikowania?
  • Jak egzekwować ustalenia w zespole?

Liderzy o debatach

"Na Debatach Liderów Gastronomii wymieniamy się branżowo doświadczeniami, zdobywamy wiedzę i rozmawiamy o kompetencjach, które możemy rozwijać nie tylko u pracowników, ale też w nas samych."
Aleksandra Tarabuła, Kierownik Restauracji IKEA Katowice
"Warto brać udział w Debatach Akademii Liderów Gastronomii po to, żeby wymieniać się swoim doświadczeniem, żeby nasza firma lepiej prosperowała i żeby mieć lepszy pogląd na zatrudnienie pracowników."
Szymon Lorenc, szef kuchni i twórca konceptu kulinarnego Restauracja Skarbiec & Tesoro Pizza&Pasta w Tarnowskich Górach

Partnerzy strategiczni

Patronat medialny

Zarezerwuj swoje miejsce już teraz!

Dołącz do środowiska Liderów Gastronomii! Wymieniaj doświadczenia, dziel się wiedzą i rozwijaj swój biznes gastronomiczny!

  • +48 531 569 695
  • biuro@algastro.pl
  • Chorzów, ul Metalowców 13 / A2 / lok. 103