Data:
środa, 29.05.2024, godz: 17:30 – 19:30
Miejsce:
MDK Koszutka Filia Dąb, ul. Krzyżowa 1, Katowice
Kluczowe punkty dyskusji
- Jak zacząć wprowadzanie procesów i procedur w zespole?
- Jakich błędów unikać we wprowadzaniu procesów i procedur?
- Kuchnia i sala – jakie oprócz standardowych i znanych procesów (m.in. HACCP) warto wprowadzić, aby zespół mógł podnosić jakość pracy?
- Jak uniknąć nadmiernej ilości instrukcji, jak wyważyć ich ilość i poziom skomplikowania?
- Jak egzekwować ustalenia w zespole?
Liderzy o debatach
"Na Debatach Liderów Gastronomii wymieniamy się branżowo doświadczeniami, zdobywamy wiedzę i rozmawiamy
o kompetencjach, które możemy rozwijać nie tylko u pracowników, ale też w nas samych."
Aleksandra Tarabuła, Kierownik Restauracji IKEA Katowice
"Warto brać udział w Debatach Akademii Liderów Gastronomii po to, żeby wymieniać się swoim doświadczeniem, żeby nasza firma lepiej prosperowała i żeby mieć lepszy pogląd na zatrudnienie pracowników."
Szymon Lorenc, szef kuchni i twórca konceptu kulinarnego Restauracja Skarbiec & Tesoro Pizza&Pasta w Tarnowskich Górach
Partnerzy strategiczni
Patronat medialny
Zarezerwuj swoje miejsce już teraz!
Dołącz do środowiska Liderów Gastronomii! Wymieniaj doświadczenia, dziel się wiedzą i rozwijaj swój biznes gastronomiczny!
Masz pytania?