Drodzy Liderzy!
Mamy dla Was wyjątkowe zaproszenie! Już w styczniu 2022r. rusza 90-godzinny kurs „Zarządzanie pracą restauracji”, który wyposaży Was w wiedzę i doświadczenia niezbędne w rozwoju miejsc, którymi zarządzacie na co dzień.
Kurs realizujemy we współpracy z uczelnią HUMANITAS.
Jak zapisać się na kurs?
- Wypełnij formularz kontaktowy KLIKNIJ TUTAJ
- W sprawie dofinansowania skontaktuj się z: Wiolettą Tańską tel. 530 566 868 lub Mariuszem Mokrzanowskim tel. 733 551 066
- Jeśli masz jakiekolwiek pytania dodatkowe, skontaktuj się z nami! Michalina Patucha: 531 569 695
Cena kursu 90-godzinnego kursu:
3150 zł bez dofinansowania
Dofinansowanie dla pierwszych 12 mikro/makro przedsiębiorstw: 2520 zł, wkład własny: 630 zł.
Pobierz pełną ofertę do druku: POBIERZ
Sprawdź warunki i wymagania finansowania dla branży turystycznej i gastronomicznej: WARUNKI
Harmonogram kursu i zakres merytoryczny:
Przedmiot / temat zajęć | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin | Forma stacjonarna |
---|---|---|---|---|---|
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej w branży gastronomicznej – aspekty prawne i księgowe. | zmiana terminu | 09:30 | 16:00 | 06:30 | Nie |
Technologie informatyczne w procesie zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym – przygotowanie kalkulacji. | zmiana terminu | 09:30 | 16:00 | 06:30 | Nie |
Dobre praktyki zarządzania personelem, zadaniami i rolami zawodowymi w restauracji. | zmiana terminu | 09:30 | 16:00 | 06:30 | Tak |
Marketing gastronomiczny – jak wykorzystać potencjał miejsca i odpowiednio poprowadzić komunikację w social media? | zmiana terminu | 09:30 | 16:00 | 06:30 | Tak |
Efektywna komunikacja managerska: budowanie zespołu, zarządzanie potencjałem, podstawy psychologii motywacji. | zmiana terminu | 09:30 | 16:00 | 06:30 | Tak |
Autentyczne przywództwo – jak wykształcić w sobie kompetencje lidera? | zmiana terminu | 08:30 | 16:00 | 07:30 | Tak |
Marketing gastronomiczny – przejście do strefy on-line. Jak przygotować restaurację do sprawnej obsługi gości w sieci? | zmiana terminu | 09:30 | 14:30 | 05:00 | Tak |
Zarządzanie kapitałem ludzkim w gastronomii: proces zatrudnienia, podstawy prawne, formy prawne zatrudnienia. Podstawy employeer branding. | zmiana terminu | 09:30 | 15:15 | 05:45 | Tak |
Podstawy zarządzania procesami technologicznymi w gastronomii – odbiór kuchni, zasady przetwarzania żywności | zmiana terminu | 09:30 | 16:00 | 06:30 | Tak |
Zarządzanie zespołem. Jak zbudować zmotywowany i zaangażowany zespół | zmiana terminu | 09:30 | 15:15 | 05:45 | Tak |
Podstawy zarządzania procesami finansowymi w gastronomii: foodcost, beverage cost, zarządzanie kosztami i stratami. | zmiana terminu | 09:30 | 15:15 | 05:45 | Tak |
Etyka zawodowa w obszarze usług gastronomicznych. Zasady uczciwej konkurencji, gościnność, współpraca branżowa. | zmiana terminu | 09:30 | 15:15 | 05:45 | Tak |
Test wiedzy | zmiana terminu | 15:30 | 16:30 | 01:00 | Tak |
*zmiana terminu: UWAGA, osoby, które zapisały się na kurs lub są w trakcie procesowania wniosku, nie utracą możliwości uczestnictwa w kursie. Nowy harmonogram zostanie opublikowany już niebawem!
Pełen opis usługi w BUR: SPRAWDŹ TUTAJ