fbpx

NOWOŚĆ! Kurs z dofinansowaniem 80%! Zarządzanie pracą restauracji. Maj-lipiec 2022r.

Drodzy Liderzy!

Mamy dla Was wyjątkowe zaproszenie! Już w styczniu 2022r. rusza 90-godzinny kurs „Zarządzanie pracą restauracji”, który wyposaży Was w wiedzę i doświadczenia niezbędne w rozwoju miejsc, którymi zarządzacie na co dzień.

Kurs realizujemy we współpracy z uczelnią HUMANITAS.

Jak zapisać się na kurs?

  1. Wypełnij formularz kontaktowy KLIKNIJ TUTAJ
  2. W sprawie dofinansowania skontaktuj się z: Wiolettą Tańską tel. 530 566 868 lub Mariuszem Mokrzanowskim tel. 733 551 066
  3. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dodatkowe, skontaktuj się z nami! Michalina Patucha: 531 569 695

 

Cena kursu 90-godzinnego kursu: 

3150 zł bez dofinansowania

Dofinansowanie dla pierwszych 12 mikro/makro przedsiębiorstw: 2520 zł, wkład własny: 630 zł.

Pobierz pełną ofertę do druku: POBIERZ

Sprawdź warunki i wymagania finansowania dla branży turystycznej i gastronomicznej: WARUNKI


Harmonogram kursu i zakres merytoryczny:

Przedmiot / temat zajęć Data realizacji zajęć Godzina rozpoczęcia Godzina zakończenia Liczba godzin Forma stacjonarna
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej w branży gastronomicznej – aspekty prawne i księgowe. zmiana terminu 09:30 16:00 06:30 Nie
Technologie informatyczne w procesie zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym – przygotowanie kalkulacji. zmiana terminu 09:30 16:00 06:30 Nie
Dobre praktyki zarządzania personelem, zadaniami i rolami zawodowymi w restauracji. zmiana terminu 09:30 16:00 06:30 Tak
Marketing gastronomiczny – jak wykorzystać potencjał miejsca i odpowiednio poprowadzić komunikację w social media? zmiana terminu 09:30 16:00 06:30 Tak
Efektywna komunikacja managerska: budowanie zespołu, zarządzanie potencjałem, podstawy psychologii motywacji. zmiana terminu 09:30 16:00 06:30 Tak
Autentyczne przywództwo – jak wykształcić w sobie kompetencje lidera? zmiana terminu 08:30 16:00 07:30 Tak
Marketing gastronomiczny – przejście do strefy on-line. Jak przygotować restaurację do sprawnej obsługi gości w sieci? zmiana terminu 09:30 14:30 05:00 Tak
Zarządzanie kapitałem ludzkim w gastronomii: proces zatrudnienia, podstawy prawne, formy prawne zatrudnienia. Podstawy employeer branding. zmiana terminu 09:30 15:15 05:45 Tak
Podstawy zarządzania procesami technologicznymi w gastronomii – odbiór kuchni, zasady przetwarzania żywności zmiana terminu 09:30 16:00 06:30 Tak
Zarządzanie zespołem. Jak zbudować zmotywowany i zaangażowany zespół zmiana terminu 09:30 15:15 05:45 Tak
Podstawy zarządzania procesami finansowymi w gastronomii: foodcost, beverage cost, zarządzanie kosztami i stratami. zmiana terminu 09:30 15:15 05:45 Tak
Etyka zawodowa w obszarze usług gastronomicznych. Zasady uczciwej konkurencji, gościnność, współpraca branżowa. zmiana terminu 09:30 15:15 05:45 Tak
Test wiedzy zmiana terminu 15:30 16:30 01:00 Tak

*zmiana terminu: UWAGA, osoby, które zapisały się na kurs lub są w trakcie procesowania wniosku, nie utracą możliwości uczestnictwa w kursie. Nowy harmonogram zostanie opublikowany już niebawem!

Pełen opis usługi w BUR: SPRAWDŹ TUTAJ

Zostaw komentarz

  • +48 531 569 695
  • biuro@algastro.pl
  • Katowice, ul. Gliwicka 234, pokój 110 (SM)