Branża gastronomiczna, jak wiele innych sektorów gospodarki, musi wciąż mierzyć się z kryzysem, który ciągnie za sobą szereg zmian. Wciąż rosnące koszty, inflacja, niestabilna sytuacja na rynku — to tylko niektóre z wyzwań odczuwalnych na każdym kroku.
Czy to czas i powód, aby rezygnować z rozwoju? Czy może odwrotnie — to szansa i okazja do zbudowania przewagi konkurencyjnej? Jak zarządzać, żeby budować stabilną organizację? Jakim w tym wszystkim być liderem?
W 2023 roku powracamy z debatami liderów gastronomii organizowanymi przez Akademię. Wierzymy, że dzielenie się wiedzą i doświadczeniem procentuje najlepiej! Wraz z zaproszonymi Gośćmi na żywo będziemy pochylać się nad wybranymi zagadnieniami i wspólnie szukać odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Na pierwszą debatę zapraszamy już 8 lutego 2023 r o godzinie 18:00. Będziemy rozmawiać o kryzysie i zarządzaniu w środowisku pełnym gwałtownych zmian. W dyskusji wezmą udział:
- Aleksandra Mucha – Dyrektor Zarządzająca Śląska Prohibicja
- Robert Kuc – CEO Zdrowa Krowa Franczyza
- Ewa Rogala – Dyrektor Hotelu Rezydencja Luxury
Debata odbędzie się w MDK Koszutka Filia Dąb w Katowicach. Udział w debacie, dzięki wsparciu Partnerów Akademii Liderów Gastronomii – jest bezpłatny, jednak obowiązują zapisy: Kliknj tutaj aby się zapisać.
Tematy kolejnych debat podamy wkrótce, jednak już możecie zarezerwować sobie terminy:
▫️ 26.04.2023 r.
▫️ 14.06.2023 r.
▫️ 18.10.2023 r.
Wymieniaj doświadczenia, dziel się wiedzą i rozwijaj swój biznes gastronomiczny razem z Akademią Liderów Gastronomii! Do zobaczenia na żywo!